Altres Notícies

19 de setembre del 2010

3ª Regional | FC L'ESCALA 2 - ST.JULIÀ VILATORTA 1

Cronica i Foto: Pitu Sabadí
Tot i haver començat la setmana passada el campionat de 3ª regional del grup 30, el segon equip del FC L'Escala encara ha de començar la competició oficial, el partit de la primera jornada va ser suspés fins el 12 d'octubre i en aquesta segona jornada li toca descansar, i per no perdre la forma aquest cap de setmana es va organitzar un partit amistós contra un altre equip de Tercera Regional, el Sant Julià de Vilatorta, de la comarca d'Osona (Barcelona).
La primera part ha estat anivellada, però l'Escala B ha mostrat una millora important en el seu joc, però amb manca d'efectivitat a davant. En una de les poques ocasions que hi ha hagut, a meitats d'aquest primer període els visitants s'han avançat en el marcador (0-1).
A la represa, amb en Raül, en Mario i l'Ibrahim a davant, els escalencs han passat a dominar totalment l'encontre i les ocasions de gol s'han anat succeint. Abdel, al minut 64 i Mario, al 67, han golejat, aconseguint capgirar el marcador (2-1). Amb el resultat favorable, els locals han tret el peu de l'accelerador i el matx ha acabat sense que es marqués cap gol més, malgrat alguna ocasió clara que hi ha hagut.

F.C. L'Escala: Julián, Toni, Jordi Riuró, Robert, Walter, Àlex, Marc Brugué, Pau Gasull, Adrià Ferrer, Abdel, Carlitos. També van jugar Vasil, Ibrahim, Mario, Raúl Subia i Musta.

Gols: 0 - 1 Pau Riba (min.25), 1 - 1 Abdel Sarrouti (min.64), 2 - 1 Mario Montiel (min.67)