Altres Notícies

16 d’octubre del 2010

Tennis Taula | CER L'ESCALA 1 - ARTEAL SANTIAGO 3

Segona jornada de la Superdivisió i el CER tornava a jugar a casa, en aquesta ocasio el rival era l'Arteal de Santiago de Compostela.
En el primer partit s'enfrontaven el jugador Shuai Li que s'imposava de manera clara (1 - 3) a Marton Marsi, però amb el segon i tercer partits el CER va tenir opcions de posar-se al capdavant del marcador gràcies a la victoria d'Attila per 3 - 2 i al partit que va jugar en Cristobal Garcia, que estava guanyant el seu partit per 2 - 1 i finalment el va perdrede manera molt ajustada per (2 - 3), en el darrer partit el Xinès Shuai Li no va donar cap opció a Attila i es va imposar per (1 - 3).

CER L'ESCALA 1
ARTEAL 3
SETS
Marton Marsi
Shuai Li
1 - 3
Attila Namesztovszki
Martin Barranco
3 - 2
Cristobal Garcia
Diogo dos Santos
2 - 3
Attila Namesztovszki
Shuai Li
1 - 3


El divendres va jugar l'equip de 1ª provincial del CER contra el Vilablareix "A", perdent elpartit per un ajustat 3 -4, i que es va decidir en l'últim punt del partit de dobles. L'equip va estar format per: Dani Sabrià, Sonia Gonzalez i Enric Casadevall.

El mati de dissabte els jugadors de l'escola del CER anaven a Figueres, a jugar la 2ª jornada de la lliga d'Edats Elits contra el TT Tramuntana, perdien per 6 - 0, l'equip estava format per l'Enric Cassadevall i en Martí de Cruz.